Pressemelding / Granitt og Betongvare AS

Pressemelding fra Granitt og Betongvare AS (GB)

Dato: 03.02.2020

Steinsenteret Granitt og Betongvare holder til på Furuset i Oslo, og regnes som en av de ledende på produkter og løsninger innen utemiljø i Oslo og omegn. Vi er spesialister på granitt og betongvarer, mørtel, stein og hageprodukter. Steinsenteret Granitt og Betongvare AS er Oslos største fagbutikk for betongprodukter, stein, skifer, mur, utemiljø og hageartikler til både privat og offentlig sektor.

Granitt og Betongvare AS informerer med dette om at Geir Inge Støve trer inn som ny daglig leder i firmaet fra 01.02.2020. Geir Inge startet i GB i mai i 2011, og har vært i firmaet i snart 9 år. Høsten 2011 fikk han ansvar for butikk og skifer, og han har de siste 3,5 årene vært salgssjef innen Mapei-produkter. Geir Inge har jobbet tett sammen med daglig leder og gleder seg til å ta over stafettpinnen og ta fatt på oppgaven som daglig leder.

Geir Inge sier det er med ære, glede og spenning han vil ta fatt på oppgaven. «Etter snart 9 år i firmaet, så har jeg blitt utrolig glad i bedriften og de ansatte. Jeg har troen på strategien og kulturen bedriften står for. Det å ta over stillingen som daglig leder, gjør jeg med enorm stolthet».

Granitt og Betongvare AS har i dag 8 ansatte og innsatsen disse legger ned i bedriften hver dag er noe Ove Stian Lund er svært stolt av. De ansatte i firmaet har både stort ansvar og stor frihet når de hver dag er med på å gjøre Granitt og Betongvare til den bedriften vi ønsker å være. Gründer og eier Ove Stian Lund har sammen med flott gjeng ledet og utviklet firmaet fra en tøff start tidlig på 2000-tallet til det bedriften er i dag i nye lokaler og en omsetning som nærmer seg 100 millioner.

Styret er overbevist om at Støve er rett person til å lede Granitt og Betongvare AS videre i en spennende tid. Lund ønsker å trekke seg tilbake fra den daglige driften, men vil fortsette i styret og vil jobbe med forretningsutvikling. Han vil også være med som en pådriver for at bedriftens kultur og vekst skal fortsette. Ove Stian sier at «det er viktig for meg at bedriftens kultur, galskap og ikke minst kunnskap om hva markedet krever skal videreføres. Derfor synes jeg det er spennende at Geir Inge vil føre dette videre sammen med de ansatte i årene som kommer.

Granitt og Betongvare AS
Ove Stian Lund