When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to go to the desired page. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
grønt fokus

Vi i Granitt og Betongvare ønsker å sette mer fokus på bærekraft. Dette gjør vi blant annet ved å satse på kortreiste produkter, med et stort utvalg norsk skifer, larvikitt og betongprodukter. Ønsker du å ta mer miljøbevisste valg til ditt uterom? På denne siden finner du kortreiste produkter og mer informasjon om hvordan vi setter fokus på miljø.

Kortreiste produkter

Larvikitt er produsert av overskuddsstein som allerede er tatt ut av naturen, og regnes derfor som en miljøvennlig alternativ. Blokkene kan også gjenbrukes ved å tas ned og bygges opp i nye murer. Larvikitt er Norges nasjonal-bergart og et svært populært produkt som selges over hele verden.


Betongproduktene du finner her er produsert i Norge. Dette gir deg kortreist, lokalprodusert belegningsstein, heller, mur og kantstein. Betong er et svært populært valg fordi det er et materiale som tåler ekstremt mye. Betong tåler også påvirkning fra vær og vind. I tillegg til dette kan du med betong skape moderne og tidløse uttrykk i din hage eller uteplass.


Velger du skifer som er produsert i Norge, får du et miljøvennlig, kortreist og evigvarende produkt som aldri går av moten. Skifer og norsk stein er i vinden som aldri før og vi leverer bredt. Med et stort lager, samt de beste logistikkløsningene, leverer vi uavhengig av geografi og plassering.


Katalog

Bærekraftsrapport

Video

Miljøfyrtårn

Som Miljøfyrtårnbedrift tar vi aktivt miljø- og samfunnsansvar, og bidrar til en grønn omstilling.

Miljøfyrtårn gir oss som bedrift verktøy for å kunne jobbe konkret med bærekraft innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Med et slikt sertifikat kan vi som bedrift mye enklere dokumentere virksomhetens miljøarbeid.

Miljøfyrtårn er et kvalitetsstempel på at bedriften kontinuerlig jobber systematisk med miljø, en bedrift må resertifiseres hvert tredje år.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.