When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to go to the desired page. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Om oss

hagemessen

Steinsenteret Granitt og Betongvare AS er Oslo’s største fagbutikk for betongprodukter, stein, skifer, granitt, mur, utemiljø og hageartikler til privat og offentlig sektor, samt ett bredt spekter produkter til vann og avløpssektoren, både i betong og plast. I tillegg et meget godt utvalg av verktøy og maskiner til bearbeiding å arbeide med aktuelle produkter. Vi har kompetente medarbeidere innen alle produktgrupper.

Vi har varer på lager som kan hentes hos oss på Furuset i Oslo. I tillegg leverer vi våre produkter til hele landet gjennom vår nettbutikk.

Vi er spesialister på granitt og betongvarer, mørtel, stein og hageprodukter. Vi har samlet de beste produktene på ett sted, og vårt mål er å tilby de beste løsningene og produktene som finnes i markedet til enhver tid.

Er du ute etter å oppgradere utemiljøet ditt har du kommet til riktig sted. På vår nettside finner du mye informasjon om våre produkter. Besøk gjerne butikken vår på Furuset, der har vi også et telt hvor du kan se steinproduktene utstilt.

Planlegging sammen med fagfolk som kan våre produkter er din garanti for et vellykket sluttresultat, uansett om du gjør jobben selv, eller om vi bidrar med håndverkere som utfører jobben for deg. Våre ansatte er dyktige fagfolk og hjelper deg mer enn gjerne. Husk at en investering i utemiljøet ditt, også innebærer økt verdi på din bolig når det er fagmessig utført.

Kom innom å se vårt utvalg eller for å hente inspirasjon, råd og veiledning til realiseringen av hagedrømmen din. Velkommen! – Du finner oss i Strømsveien 312. 

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.