Strømsveien 312, Oslo 23 37 84 40 Søk 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Om oss

Steinsenteret Granitt og Betongvare AS er Oslo’s største fagbutikk for betongprodukter, stein, skifer, mur, utemiljø og hageartikler til privat og offentlig sektor, samt ett bredt spekter produkter til vann og avløpssektoren, både i betong og plast. I tillegg et meget godt utvalg av verktøy og maskiner til bearbeiding å arbeide med aktuelle produkter. Vi har kompetente medarbeidere innen alle produktgrupper. Vi leverer våre produkter til hele landet.

Planlegging sammen med fagfolk som kan våre produkter er din garanti for et vellykket sluttresultat, uansett om du gjør jobben selv, eller om vi bidrar med håndverkere som utfører jobben for deg.

Husk at en investering i utemiljøet ditt, også innebærer økt verdi på din bolig når det er fagmessig utført. Kom innom å se vårt utvalg, Se i idebanken vår, for å hente inspirasjon, råd og veiledning til realiseringen av hagedrømmen din. Velkommen! – Du finner oss i Strømsveien 312. [map_link address=»Strømsveien 312,osla» title=»Se kartbeskrivelse her»]

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.