When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to go to the desired page. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Showroom

Vi i Granitt og Betongvare er veldig stolte av å presentere vårt showroom. Ved siden av kontoret vårt i Oslo har vi satt opp ett utstillingstelt som inneholder mange av produktene vi leverer. Formålet er at våre kunder skal få et visuelt innblikk i disse produktene. På denne måten blir det lettere for dere å velge gode løsninger til deres prosjekter.

Produktene vi stiller ut i teltet er varierende, her har vi ulike typer belegningsstein, dekorstein, granitt i ulike farger og størrelser, eksklusive heller, skifer, larvekittstein, In-Lite belysning og mye mer.

Ønsker du å se våre produkter utstilt? Kom gjerne innom for å få inspirasjon og hjelp til å velge løsninger som passer til akkurat ditt prosjekt. Ofte er det lettere å bestemme seg når man har sett produktene først. Våre dyktige ansatte blir gjerne med ut i teltet for å komme med gode råd og innspill. Kom gjerne inn i butikken først så vet vi at du er på besøk.

Besøk gjerne oss og vårt utstillingstelt i Strømsveien 312. Hvis du ønsker å planlegge ditt besøk eller har spørsmål om våre produkter, ikke nøl med å kontakte oss på telefon eller via vårt kontaktskjema.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt snart.