Granitt og Betongvare i nyhetsbrevet til Mapei

Granitt og Betongvare har fått plass i nyhetsbrevet til Mapei:

Landemerke langs Oslofjorden rehabilitert. De seks betongsiloene til Norcem på Sjursøya er som landemerker å regne for alle som kjører Mosseveien til og fra Oslo. Nå har entreprenør Thorendahl AS rehabilitert tårnene med Mapei-produkter levert av Granitt og Betongvare AS.

– Vi har rehabilitert fasaden på fire 50-meters betongsiloer og to 30-meters betongsiloer for Norcem på Sjursøya. Etter rengjøring benyttet vi Mapefer 1K korrosjonsbeskyttelse og Redirep 45 RSF reparasjonsmørtel, før vi overflatebehandlet med Malech primer og Elastocolor Paint fasademaling fra Mapei, forteller Kjell Ingebrigtsen, anleggsleder for rehabilitering og betong hos Thorendahl AS

Selskapet er en av Oslos største entreprenører innen utvendig rehabilitering og vedlikehold og ble nylig kjøpt opp av AF-gruppen. Produktene de benyttet ble levert av Granitt og Betongvare AS, en av Oslos største faghandler innen dette området. 

– Thorendahl er en viktig kunde for oss og siloene til Norcem har vært et morsomt og lærerikt prosjekt. Det føles veldig trygt og godt å selge og levere Mapei-systemer og produkter. Vi vet de har høy kvalitet. Mapei er dessuten en av våre største leverandører og samarbeidspartnere, forklarer daglig leder Geir Inge Støve i Granitt og Betongvare AS.

Produktene som er benyttet inngår i Mapei sine systemer for rehabilitering/reparasjon av betong og overflatebehandling og beskyttelse av betongkonstruksjoner.

Ved å føre et bredt spekter Mapei-produkter kan vi hurtig levere det kundene våre trenger. Vi har egen brekkemaskin for Mapei-maling, slik at vi raskt kan blande farger. I tillegg har vi tilgang til fagkompetansen Mapei sitter på hvis vi trenger det. 
Sluttresultatet kan alle som kjører Mosseveien til og fra Oslo beskue. Hos Thorendahl er de godt fornøyd. 

Mapei har gode produkter og vi får god oppfølging av både dem og Granitt og Betongvare. Det viktigste for oss er likevel at Norcem er kjempefornøyd med sluttresultatet. Faktisk har andre aktører på Sjursøya vært i kontakt med oss og ønsker en tilsvarende rehabilitering av sine siloer. Får vi de kontraktene benytter vi nok samme produkter igjen, understreker Ingebrigtsen. 

Les saken her:

https://www.mapei.com/no/no/nyheter-og-presse/nyhetsarkiv/nyhet/2020/05/27/landemerke-langs-oslofjorden-rehabilitert